CONCEALERS

Ontdek onze concealers die zijn ontworpen om een uitzonderlijke dekking te bieden en tegelijkertijd de huid te beschermen en te verbeteren. Pak donkere kringen onder je ogen, onzuiverheden en verkleuringen aan met onze makkelijk te mengen formules die helpen om een natuurlijke, vlekkeloze teint te krijgen. Samengesteld met hoogwaardige actieve ingrediënten die de gezondheid van de huid bevorderen en tegelijkertijd een extra dekkingslaag bieden. Onze concealers zijn de perfecte oplossing voor alle huidproblemen.

CONCEALERS

Subcategorieën

  • BLEMISCH TREATMENT...

    Een concealer die goed is voor je huid, onzuiverheden behandelt en geneest en roodheid camoufleert. Deze geavanceerde formule met volledige dekking bevat verzachtende, kalmerende en helende vitamines, samen met speciaal geselecteerde plantenextracten die ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen hebben die nuttig zijn voor het verhelpen van puistjes.

    Veilig voor gebruik op de gevoelige huid en de huid met puistjes.

  • MINERAL CORRECTIVE...

    Deze concealer zorgt voor de ultieme camouflage met lichtverspreidende deeltjes die het gebied rondom de ogen verhelderen. Donkere kringen en verkleuringen onder de ogen worden bestreden, oneffenheden en fijne lijntjes zullen vrijwel verdwijnen. Verrijkt met antioxidanten die de huid kalmeren en helpen beschermen tegen vrije radicalen.

    Veilig te gebruiken op alle huidtypes.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters